Η γλωσσική έκδοση που βλέπετε τώρα βρίσκεται στο στάδιο της μετάφρασης.
Υπάρχει ήδη μετάφραση στις ακόλουθες γλώσσες
Swipe to change

Νομικοί μεταφραστές/διερμηνείς

Σουηδία

Στην παρούσα ενότητα θα βρείτε πληροφορίες για τον τρόπο εξεύρεσης επίσημου διερμηνέα ή μεταφραστή στη Σουηδία.

Περιεχόμενο που παρέχεται από
Σουηδία

Τι περιέχει το σουηδικό μητρώο διερμηνέων και μεταφραστών?

Ιδιοκτήτης και διαχειριστής της σουηδικής βάσης δεδομένων με τους επίσημους διερμηνείς και μεταφραστές είναι   το Kammarkollegiet (πρόκειται για σουηδικό κρατικό όργανο).

Η εν λόγω βάση δεδομένων περιέχει κατάλογο των επίσημων διερμηνέων και μεταφραστών οι οποίοι νομιμοποιούνται μόνον να παρέχουν υπηρεσίες διερμηνείας ή μετάφρασης, αντιστοίχως, από ή προς τη σουηδική γλώσσα. Σε ένα φυσικό πρόσωπο μπορεί να δοθεί άδεια για διάφορες γλώσσες. Ένας επίσημος διερμηνέας ενδέχεται, επίσης, να διαθέτει άδεια για έναν συγκεκριμένο τομέα εμπειρογνωσίας, π.χ. νομικός ή/και ιατρικός διερμηνέας.

Είναι δωρεάν η πρόσβαση στο σουηδικό μητρώο διερμηνέων και μεταφραστών;

Ναι, η πρόσβαση στη σουηδική βάση δεδομένων με τους επίσημους διερμηνείς και μεταφραστές είναι δωρεάν.

Πώς μπορεί να βρει κανείς έναν επίσημο διερμηνέα ή μεταφραστή στη Σουηδία;

Σε ό,τι αφορά τους διερμηνείς, η αναζήτηση μπορεί να γίνει με κριτήριο τη γλώσσα, έναν συγκεκριμένο τομέα εξειδίκευσης, διοικητική περιφέρεια (län) ή το επώνυμο. Σε ό,τι αφορά τους μεταφραστές, η αναζήτηση μπορεί να γίνει με κριτήριο τη γλώσσα, την κομητεία (län), το επώνυμο ή τον αριθμό μεταφραστή.

Τελευταία επικαιροποίηση: 04/03/2013

Την έκδοση αυτής της σελίδας στην εθνική γλώσσα διαχειρίζεται το εκάστοτε κράτος μέλος. Οι μεταφράσεις έχουν γίνει από την αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι τυχόν αλλαγές που επιφέρει η αρμόδια εθνική αρχή στο πρωτότυπο ενδέχεται να μην έχουν περιληφθεί ακόμα στις μεταφράσεις. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη όσον αφορά τις πληροφορίες ή τα στοιχεία που περιλαμβάνονται ή για τα οποία γίνεται λόγος στο παρόν έγγραφο. Βλ. την ανακοίνωση νομικού περιεχομένου για τους κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας που ισχύουν στο κράτος μέλος που είναι αρμόδιο για την παρούσα σελίδα.
Τα κράτη μέλη που είναι αρμόδια για τη διαχείριση ιστοσελίδων με εθνικό περιεχόμενο προβαίνουν αυτή τη στιγμή στην επικαιροποίηση μέρους του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου για να το προσαρμόσουν στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν στο περιεχόμενο του ιστοτόπου δεν λαμβάνεται ακόμη υπόψη η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου, πρόκειται για ακούσιο σφάλμα και θα γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις.

Σχόλια

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω δελτίο για να διατυπώσετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για τον νέο μας ιστότοπο