NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini slovacă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Registrele de insolvență și de faliment

Slovacia

Această pagină vă oferă o scurtă prezentare a Registrului de insolvență al Slovaciei.

Conținut furnizat de
Slovacia
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ce informații oferă Registrul de insolvență slovac?

Registrul de insolvență slovac (Register úpadcov Slovenskej republiky) conține informații cu privire la declarațiile de intrare în faliment și de numire a unui administrator judiciar; registrul este administrat de Ministerul Justiției din Republica Slovacă. Cu toate acestea, datele incluse în registru nu au fost făcute publice, deoarece, în prezent, registrul rămâne în stadiu de proiect-pilot.

Este gratuit accesul la Registrul de insolvență slovac?

Accesul la registrul și căutarea de informații în cadrul acestuia vor fi gratuite.

Care este metoda de căutare în Registrul de insolvență slovac?

Site-ul registrului de insolvență slovac este încă în construcție.

Istoricul Registrului de insolvență al Republicii Slovace

Informațiile sunt incluse în registru din 31 iulie 2009.

Linkuri conexe

Registrul de insolvență slovac

Ultima actualizare: 26/07/2017

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site