NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini finlandeză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Registrele de insolvență și de faliment

Finlanda

Finlanda deține două registre publice de insolvență. Registrul privind falimentele și reorganizarea, registrul privind reeșalonarea datoriilor private și registrul privind interdicțiilor asupra operațiunilor comerciale sunt registre publice din care oricine poate solicita extrase contra cost. Făcând uz de datele stocate în respectivele registre, vă puteți proteja propriile interese atunci când solicitați efectuarea unei plăți sau când doriți să încheiați un contract.

Conținut furnizat de
Finlanda
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ce informații oferă Registrul de insolvență  din Finlanda?

Registrul privind falimentele și reorganizarea conține date legate de solicitările și deciziile referitoare la falimente și reorganizare.

Registrul privind reeșalonarea datoriilor private conține date legate de solicitările și deciziile referitoare la reeșalonarea datoriilor private (inclusiv planificările de plată).

Este gratuit accesul la Registrul de insolvență  din Finlanda?

Nu. Este necesară solicitarea informațiilor de la Centrul de Înregistrare Legală din Finlanda. Costul unui extras este de 10 euro.

Cum puteți căuta în registrele de insolvență din Finlanda

Solicitarea de informații trebuie să includă următoarele detalii:

Registrul privind falimentele și reorganizarea

Date necesare pentru o cerere:

  • denumirea societății
  • numărul de identificare a întreprinderii
  • numele și adresa solicitantului

Registrul privind reeșalonarea datoriilor private

Date necesare pentru o cerere:

  • numele persoanei
  • codul numeric personal
  • numele și adresa solicitantului

Istoricul Registrului de insolvență din Finlanda

Registrele conțin informații datând din anul 1995.

Ultima actualizare: 30/06/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site