NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini bulgară a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Registrele de insolvență și de faliment

Bulgaria

Această pagină oferă o prezentare generală a registrului bulgar de insolvenţă.

Conținut furnizat de
Bulgaria
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ce oferă registrul bulgar de insolvenţă?

Registrul bulgar de insolvenţă este format din trei părţi:

  1. O parte a registrului administratorilor este accesibilă prin intermediul site-ului Ministerului Justiţiei. Cu toate acestea, partea disponibilă pentru public nu permite accesul la datele cu caracter personal sau la datele care urmează să fie verificate de administratori.
  2. Registrul vânzărilor şi licitaţiilor este disponibil prin intermediul site-ului Ministerului Economiei, Energiei şi Turismului bulgar.
  3. Registrul procedurilor de insolvenţă nu este o bază de date centralizată din cauza lipsei conectivităţii între instanţe.

Este gratuit accesul la registrul bulgar de insolvenţă?

Accesul la registrul bulgar de insolvenţă este gratuit.

Cum să căutaţi în registrul bulgar de insolvenţă

Pe site puteţi găsi un administrator fiduciar căutând după:

  • nume
  • numărul de identitate unificat
  • adresa
  • specialitate
  • experienţa profesională
  • parte a numărului ordinului de numire al ministerului
  • stare - activ sau nu

Cum să căutaţi o vânzare

Buletinul vânzărilor poate fi accesat pe site-ul Ministerului Economiei, Energiei şi Turismului.

Istoricul registrului de insolvenţă bulgar

Sistemul a fost înfiinţat în 2003 după realizarea proiectului Phare BG 0103.04 „Consolidarea sistemului de insolvenţă”. Scopul acestuia este de a crea un sistem informatic pentru insolvenţă şi de a include toate informaţiile într-o bază de date unificată. Sistemul funcţionează în unele instanţe: instanţele districtuale, curţile de apel, Curtea Supremă de Casaţie.

Ultima actualizare: 25/08/2017

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Opinia dvs.

Completați formularul de mai jos pentru a ne transmite observațiile dumneavoastră cu privire la noul nostru site