NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini franceză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi.
Swipe to change

Registrele de insolvență și de faliment

Belgia

Această secțiune vă oferă informații cu privire la registrele care cuprind cazurile de insolvență din Belgia.

Conținut furnizat de
Belgia
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Caracteristici ale registrelor de insolvență din Belgia

Nu există registre de insolvență publice în Belgia.  

  • În ceea ce privește întreprinderile, „Banque-Carrefour des Entreprises” (BCE) (Baza de date a întreprinderilor) este un registru care conține toate datele de identificare a întreprinderilor, precum și situația juridică a acestora (în special, în ceea ce privește falimentul). Hotărârile judecătorești privind falimentul și acordurile de concordat judiciar sunt publicate în Monitorul Oficial al Belgiei, care poate fi accesat pe internet.
  • În ceea ce privește persoanele private, în Belgia există o bază de date care centralizează anumite informații privind persoanelor îndatorate excesiv, care au ales să inițieze o procedură de restituire colectivă a datoriilor. Această bază de date este administrată de Banca Națională a Belgiei, însă nu este publică.

Consultarea registrelor de insolvență din Belgia se face în schimbul unei taxe?

Nu, accesul la baza de date este gratuit.

Cum puteți căuta într-un registru de insolvență din Belgia?

Puteți căuta hotărârile judecătorești privind falimentul sau acordurile de concordat judiciar în Monitorul Oficial al Belgiei.

Istoricul registrelor de insolvență din Belgia

Referințele la întreprinderi sunt disponibile începând cu data de 1 ianuarie 1983, cu un link către publicațiile de după 1 iunie 1997.

Sunt disponibile de asemenea publicațiile de după 1 iulie 2003.

Linkuri relevante

Serviciul Public Federal de Justiție

Ultima actualizare: 18/01/2017

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.