Izvorna jezična inačica ove stranice portugalski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Stečajni registri i registri nesolventnosti

Portugal

Ova stranica pruža kratak uvid u portugalski registar stečajeva.

Sadržaj omogućio
Portugal
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Što obuhvaća registar stečajeva?

Elektronički registar stečajeva obuhvaća sljedeće informacije:

  • broj predmeta stečaja,
  • identifikacijsku oznaku suda na kojem se vodio stečajni predmet,
  • identifikacijsku oznaku osobe u stečaju,
  • identifikacijsku oznaku stečajnog upravitelja,
  • vremenski rok za ulaganje pritužbi,
  • datum proglašenja stečaja.

Elektronički registar pruža detaljne informacije povezane sa stečajnim predmetima (vidi ispod).

Plaća li se naknada za pregledavanje portugalskog registra stečajeva?

Ne, pregled registra stečajeva besplatan je.

Propisi povezani s registrom stečajeva

Portugalski registar stečajeva reguliran je člankom 38. Zakona o stečaju i oporavku poduzeća (Código da Insolvência e da Recuperação de Empresas) donesenom Uredbom sa zakonskom snagom br. 53/2004 od 18. ožujka 2004., s važećim izmjenama i dopunama Zakona br.16/2012 od 20. travnja 2012.

Posljednji put ažurirano: 15/11/2013

Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.
Zbog povlačenja Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije države članice trenutačno ažuriraju dio nacionalnih sadržaja na ovim internetskim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici