Izvorna jezična inačica ove stranice njemački nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Registrele de insolvență și de faliment

Njemačka

Această pagină vă oferă o scurtă prezentare a registrului de insolvență german.

Sadržaj omogućio
Njemačka
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Registrul de insolvență german

Comunicările oficiale ale instanțelor germane competente în materie de insolvență sunt publicate, conform articolului 9 din Legea germană privind insolvența, pe pagina de internet declarații de insolvență. Aceste informații au caracter juridic obligatoriu și sunt accesibile publicului.

Registrul este deținut și administrat de către Comisia Bund-Länder pentru prelucrarea datelor și raționalizarea justiției, reprezentată de către Ministerul Justiției al landului Renania de Nord-Westfalia.

Este gratuit accesul la registrul de insolvență german?

Da, accesul la registrul de insolvență german este gratuit.

Cum puteți căuta în registrul de insolvență german

Căutarea este posibilă numai prin intermediul paginii de internet declarații de insolvență. Pagina de internet conține instrucțiuni de căutare pentru cazurile când acestea sunt necesare. Informațiile sunt disponibile numai în limba germană.

Vă rugăm să aveți în vedere că opțiunea de căutare nelimitată în datele tuturor instanțelor germane competente în materie de insolvență este valabilă numai pentru o perioadă de două săptămâni de la data publicării. După scurgerea acestui termen, este necesar să precizați, în momentul căutării, sediul instanței de insolvență și cel puțin una dintre informațiile următoare: numele de familie, denumirea societății, sediul sau domiciliul debitorului, numărul dosarului aflat la instanța competentă în materie de insolvență sau numărul de înregistrare la tribunalul comercial competent, tipul de registru și numărul de ordine în registru.

Istoricul registrului de insolvență german

De la 1 aprilie 2002, pe pagina de internet consacrată declarațiilor de insolvență sunt publicate informații cu privire la procedurile de insolvență. Pagina de internet conține informații exacte cu privire la perioadele și procedurile pentru care există date.

Informațiile furnizate se referă la proceduri care nu au fost încă finalizate. Datele sunt șterse din sistem în termen de cel mult șase luni de la finalizarea procedurii.

Linkuri relevante

Registrul de insolvență german

Ultima actualizare: 16/04/2018

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici