Izvorna jezična inačica ove stranice njemački nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Konkurssi- ja maksukyvyttömyysrekisterit

Njemačka

Tällä sivulla kerrotaan lyhyesti Saksan maksukyvyttömyysrekisteristä.

Sadržaj omogućio
Njemačka
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Saksan maksukyvyttömyysrekisteri

Saksan maksukyvyttömyysrekisteriin on koottu kaikkien Saksan maksukyvyttömyystuomioistuinten antamat maksukyvyttömyysilmoitukset maksukyvyttömyyslain 9 §:n mukaisesti. Rekisterin tiedot ovat oikeudellisesti sitovia ja vapaasti käytettävissä.

Rekisteriä hallinnoi osavaltioiden ja liittovaltion yhteinen tiedonkäsittelystä ja oikeusalan tietojen järjestämisestä vastaava komitea (Bund-Länder-Kommission für Datenverarbeitung und Rationalisierung in der Justiz), ja siitä vastaa Nordrhein-Westfalenin osavaltion oikeusministeriö.

Onko Saksan maksukyvyttömyysrekisterin käyttö ilmaista?

Kyllä, Saksan maksukyvyttömyysrekisteriä voi käyttää maksutta.

Hakujen tekeminen Saksan maksukyvyttömyysrekisterissä

Maksukyvyttömyysrekisteristä voi hakea tietoja vain Saksan maksukyvyttömyysrekisterin verkkosivustolla. Sivustolla annetaan tarvittavat ohjeet tietojen hakemiseen rekisteristä. Tietoja on saatavilla vain saksankielisinä.

On tärkeää huomata, että rajoittamaton haku kaikkien Saksan maksukyvyttömyystuomioistuinten tiedoista on mahdollista ainoastaan kahden viikon ajan ensimmäisestä julkistamispäivästä. Tämän jälkeen hakuun tarvitaan tieto maksukyvyttömyystuomioistuimen toimipaikasta ja vähintään yksi seuraavista tiedoista: sukunimi, yrityksen nimi, velallisen toimi- tai asuinpaikka, maksukyvyttömyystuomioistuimen viitenumero tai kaupparekisterituomioistuin, kyseessä oleva rekisteri ja rekisterinumero.

Saksan maksukyvyttömyysrekisterin historiaa

Maksukyvyttömyysrekisterin verkkosivustolta on voinut hakea tietoja 1. huhtikuuta 2002 lähtien. Sivustolta löytyy myös tarkat tiedot siitä, miltä ajalta ja mistä menettelyistä tietoja on saatavilla.

Rekisteristä löytyvät tapaukset, joissa maksukyvyttömyysmenettely ei ole vielä päättynyt. Tiedot poistetaan viimeistään kuuden kuukauden kuluttua menettelyn päättymisestä.

Linkkejä

Saksan maksukyvyttömyysrekisteri

Päivitetty viimeksi: 16/04/2018

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici