Izvorna jezična inačica ove stranice finski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Csőd- és fizetésképtelenségi nyilvántartások

Finska

Finnországnak két nyilvános fizetésképtelenségi nyilvántartása van. A csőd- és átszervezési nyilvántartásból, a magánadósság-átszervezési nyilvántartásból és a vállalkozási tevékenységek tilalmára vonatkozó nyilvántartásból díjfizetés ellenében bárki kérhet kivonatot. A nyilvántartásokban tárolt adatok lehetővé teszik, hogy Ön fizetések követelésekor vagy szerződéskötéskor megvédje érdekeit.

Sadržaj omogućio
Finska
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Mit kínál a finn fizetésképtelenség nyilvántartás?

A csőd- és átszervezési nyilvántartás a csődre és az átszervezésre irányuló kérelmekkel és határozatokkal kapcsolatos adatokat tartalmazza.

A magánadósság-átszervezési nyilvántartás a magánjellegű adósságok átszervezésére (a fizetési ütemezéseket is ideértve) irányuló kérelmekkel és határozatokkal kapcsolatos adatokat tartalmazza.

Ingyenes-e a finn fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Nem. Az adatokat a finn Jogi Nyilvántartási Központtól kell kikérnie. A kivonat díja 10,00 euro.

Hogyan végezzünk keresést a finn fizetésképtelenségi nyilvántartásokban?

Az információ iránti kérelemnek a következő adatokat kell tartalmaznia:

Csőd- és átszervezési nyilvántartás

Az információkéréshez szükséges adatok:

  • A társaság neve
  • A cégjegyzékszám
  • A kérelmező neve és címe

Magánadósság-átszervezési nyilvántartás

Az információkéréshez szükséges adatok:

  • A személy neve
  • Személyi száma
  • A kérelmező neve és címe

A finn fizetésképtelenség nyilvántartás története

A nyilvántartások 1995-ig visszamenően tartalmaznak információkat.

Utolsó frissítés: 30/06/2019

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici