Izvorna jezična inačica ove stranice bugarski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Csőd- és fizetésképtelenségi nyilvántartások

Bugarska

Ezen az oldalon rövid áttekintés található a bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartásról.

Sadržaj omogućio
Bugarska
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Mit kínál a bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartás?

A bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartás három részből áll:

  1. A csődbiztosi nyilvántartás részben elérhető az Igazságügyi Minisztérium honlapján keresztül. A nyilvánosan hozzáférhető rész azonban nem tartalmaz személyes adatokat, illetve a csődbiztos által még nem ellenőrzött adatokat.
  2. Az értékesítési és árverési nyilvántartás teljes egészében elérhető a bolgár Gazdasági, Energiaügyi és Turisztikai Minisztérium honlapján keresztül.
  3. A fizetésképtelenségi eljárások nyilvántartása jelenleg nem központi adatbázisként működik, mivel a bírósági adatbázisok között nincs összeköttetés.

Ingyenes-e a bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

A bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartás díjmentesen hozzáférhető.

Hogyan végezzünk keresést a bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartásban?

A honlapon az alábbi kritériumok szerint kereshet csődbiztost:

  • név;
  • egységes azonosító szám;
  • cím;
  • szakterület;
  • szóra való rákeresés a szakmai tapasztalatra vonatkozó mezőben;
  • a miniszteri engedély számának egy része;
  • státusz (aktív vagy nem).

Értékesítések keresése

Értékesítési közlöny található a Gazdasági, Energiaügyi és Turisztikai Minisztérium honlapján.

A bolgár fizetésképtelenségi nyilvántartás története

A rendszert 2003-ban a „Fizetésképtelenséggel kapcsolatos rendszer megerősítése” című, BG 0103.04 számú Phare-projekt megvalósítását követően hozták létre. A cél egy, a fizetésképtelenségi eljárással kapcsolatos informatikai rendszer létrehozása, valamint valamennyi információ egységes rendszerbe foglalása volt. A rendszer bizonyos bíróságokon működik, mégpedig a kerületi bíróságokon, a fellebbviteli bíróságokon és a Legfelsőbb Semmítőszéken.

Utolsó frissítés: 25/08/2017

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Povratne informacije

Koristite se obrascem u nastavku kako biste podijelili svoje komentare i povratne informacije o našoj novoj internetskoj stranici