Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható.
Swipe to change

Tagállami szintű ingatlan-nyilvántartások

Luxemburg

A portál ezen része Luxemburg ingatlan-nyilvántartásáról nyújt rövid áttekintést. Az ingatlan-nyilvántartás elektronikus formában egyelőre nem áll rendelkezésre.

Tartalomszolgáltató:
Luxemburg

Mit kínál a luxemburgi ingatlan-nyilvántartás?

A luxemburgi ingatlan-nyilvántartást a luxemburgi állam Ingatlan-nyilvántartási és Topográfiai Hivatala működteti és tartja fenn.

A nyilvántartás az alábbi információkat tartalmazza:

  1. kataszteri térkép;
  2. az alábbi adatokat tartalmazó adatbázis:
  • telkek,
  • tulajdonosok,
  • földhasználat és
  • terület.

Az információk luxemburgi, francia és német nyelven állnak rendelkezésre.

Ingyenes-e a luxemburgi ingatlan-nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Az ingatlan-nyilvántartás elektronikus formában egyelőre nem áll rendelkezésre. A papír alapú változathoz való hozzáférés díjköteles.

A luxemburgi ingatlan-nyilvántartás története

Az ingatlan-nyilvántartást 1820-ban hozták létre.

Utolsó frissítés: 10/01/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.